Cops onthullen een conciërge met geheim dubbelleven dat je zal storen!

Wonen in de stad is moeilijk.

Voor Darren Livingston en zijn drie broers waren ze klaar om grote dingen te doen ondanks hun komst vanuit een klein stadje.

Als de oudste was het de verantwoordelijkheid van Darren om de weg te bewandelen.

Helaas kon hij geen betere banenmogelijkheden vinden omdat hij de middelbare school niet eens had afgemaakt.

“Ik was jarenlang conciërge omdat ik geen vaardigheden of certificaten had, ik ben slecht in communicatie en ik ben vaak bang voor menigten”, zei Darren, terwijl hij de beste makelaar in onroerend goed werd genoemd.

Darren zegt dat hij zijn vriend James voor altijd dankbaar is, omdat hij hem heeft voorgesteld in de wereld van onroerend goed.

“(Onroerend goed) was nooit mijn droom, maar ik hou ervan om mijn leven te leren en te verbeteren,” zei hij toen James hem vroeg hem in Toronto te vergezellen.

Darren werd onmiddellijk uit zijn comfortzone gehaald. Hij erkende dat de vroege stadia van het worden van een makelaar in onroerend goed moeilijk was vanwege zijn onvermogen om effectief met zijn klanten te communiceren.

Maar er waren meer uitdagingen behalve dat.

“Soms had ik niet eens geld voor gas, het was moeilijk om mijn klanten te ontmoeten”, lacht Darren.

Maar hij bleef aandringen. Hij volgde avondcursussen in het openbaar en wist zijn netwerkvaardigheden te verbeteren. Darren slaagde er uiteindelijk in om met vastberadenheid succesvol te zijn.

“De reis was en is moeilijk, maar ik moest het overwinnen om te slagen.”

Hij vergeleek zijn reis om een ​​top makelaar in zijn bedrijf te worden voor het fietsen.

“Je kunt niet stoppen, anders val je zeker, dus je moet blijven rijden.”

Voor degenen die net zijn begonnen op de vastgoedmarkt, adviseert Darren; “Geef niet op, ken je zwakke punten en versterk ze, werk hard en je zult ook je dromen bereiken!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *